2011. december 15., csütörtök

RÉGI ÉS ÚJ ENERGIA



Ha ti emberek tudnátok, milyen Fenségesek vagytok, akkor máshogy viszonyulnátok az élethez. A békességet és a boldogságot választanátok marakodás és ítélkezés helyett.
Amint jó szándékkal, szívszeretettel telve összegyűltök, függetlenítitek magatokat a negatív erőktől.
Fontos, hogy ezentúl felvállaljatok mindent saját teremtésetekként.
Amit a múltban megtanultatok, nyugodtan elfelejthetitek, mert az új energiában már nem működik, eredményesen nem használható.
Keressétek azokat az eseményeket, történéseket, ami hálával és boldogsággal tölt el benneteket, így nő a rezgésetek, és formálódik a tudatotok.
Amikor negatív eseménnyel találkoztok, keressétek, mire akar tanítani. Köszönjétek meg, hogy a fejlődéseteket szolgálja.
Minden hétköznapi cselekvés, ha azt tudatosan teszed, élő imává válik. Ilyenkor felismered/megismered a mozgató rugóidat. Amikor engeded, hogy a szeretet vezessen, jobban mennek a dolgok benned és körülötted. Felismered, hogy az energia-tenger vízcseppjeként senkivel és semmivel nem kell hadakoznod, mert béke van.
Ha kimozdulsz ebből a béke állapotból, már lökdösöd a többi vízcseppet, és ez feszültséghez vezet. Így van ez az embereknél is. Amint elvárásaid kerekednek, jön a többiek reakciója a te elvárásaidra, képletesen zavarossá válik a víz.
Ha semlegességen, és szereteten keresztül közelítesz meg valamit, vagy valakit, egész másként alakulnak a dolgok. Mindenki biztonságban érzi magát, és a legjobbat tudjátok kihozni egy adott szituációból.

Akinek füle van, meghallja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése