2011. december 8., csütörtök

ÖSSZETARTOZÁS



A Teremtő szeretetével megalkotta az Univerzumokat, a Bolygórendszereket, aztán legtökéletesebb művét, az élőlényeket.
Multiverzum szerte különböző létformákat hozott létre. Legkedvesebb/legfőbb műve a gondolkodó lény. Ilyen a földi ember is.
Ti magatok is teremtők vagytok, akárcsak Ő, aki megálmodott/megalkotott benneteket.
Ahogy emelkedik a rezgésszámotok, kezditek megérteni, hogy egy óriási energia-tenger „vízcseppjei” vagytok. Egyik sem létezhet a másik nélkül. A tengerben, vagy egy pohárban lévő vízcseppek tudják, hogy összetartoznak, akárcsak a testetek sejtjei.
Amikor ezt megértitek, arra is rájöttök, tőletek függ, mit teremtetek, - és azt hogy a közös teremtésnek milyen ereje van - akkor elkezdtek „Szeretet-csoportokat” létrehozni mások rezgésszámának növelésére, és a földi változások elősegítésére.
Ezeken a helyeken megértitek/megtanuljátok hogy a boldogság, szabadság, bizakodás stb, bennetek van. Itt lehetőséget adtok, hogy ezt mások is felfedezzék.
Minél több ilyen csoport jön létre, 2012 decemberéig, annál gyorsabban és könnyebben mennek/mehetnek végbe az energetikai változások.
Igen fontos, hogy ezt a Kárpát-medence népei megértsék. Mindössze 108 tiszta szívű emberre van szükség ebben a térségben, hogy a változások megkezdődhessenek fizikai szinten is, mert az energetikai térben ez már megvalósult és működik 2 éve. Ez a csodás energia csak arra vár, hogy az emberek elfogadják/befogadják.

Akinek füle van, meghallja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése