2020. szeptember 16., szerda

Volt egy bolygó

Drágáim!

Freedom, a Szabadság bolygója ismeretlen számotokra, pedig élet-játékotokat ott kezdtétek évmilliókkal ezelőtt. Béke, és harmónia, szeretet, és jólét volt ott jellemző.

Egy idő után megszületett az ötlet, izgalmasabbá kéne tenni a bolygó életét, hogy kihívások, új lehetőségek születhessenek. 

Ez pár-ezer évig meg is felelt, de aztán a Lények ismét újdonságra vágytak Most azt találták ki, törlődjön a szép békés élet még a tudatokból is, hogy meglássák, mi sül ki belőle.Pár száz évig még elfogadható volt a játéktér, de úgy eldurvult minden, hogy ki-ki egymás farkasává lett.

Mire idáig ért a történet, a finomanyagi testek az anyagba süllyedtek. A bolygó lakói szenvedtek, megbetegedtek.  Már csak pár bölcs bujkált, aki még emlékezett a dicső múltra. 

Ők sorsot húztak, úgy döntötték el a 9-ből ki az a 6, aki más bolygókra indul, és megnézik azokat a helyeket, ahol egymást segítve élnek a Lények, és hogy hogy tudják azt meg is tartani, illetve hol viszálykodnak, azt ott miként kezelik. Ki tudnak e lábalni belőle, és azt hogyan teszik. Szóval különféle tanulóhelyeket kerestek. Eltökélték, ezer év múlva visszatérnek, remélhetőleg értékes, használható ötletekkel a tarsolyukban.

Az otthon maradott 3 Bölcs együttes erővel elkezdte szülőbolygójuk terét áthangolni, segítségével egyre többek szívét megérinteni, hogy vágyjanak békésebb állapotokra. Napról napra többen érezték a Szeretetbe hívó szót, így mire a 6 küldött visszaérkezett különféle módszereket hozva, mindnek sok-sok tanítványa lett. Először ez így rendben is volt, de egy idő után mindegyik irányzat magának követelte az elsőbbséget, kizárólagosságot. Tűzzel, vassal irtották, ki más véleményen volt.

Az egyik Bölcs úgy döntött, magányosan járja útját. Mindenkit megdicsér, megölel, belé Szeretetet lehel. Hát ez végképp nem tetszett sokaknak. megalázták, sanyargatták, ki is akarták végezni, de Ő ott a tömegnek e szavat véste a szívébe : Szeressétek egymást úgy, ahogy én szeretlek benneteket. A megbocsájtás segít ebben nektek, és akkor meglátjátok ismét önmagatok, és egymás Fényét, ami olyan erős, mint amit most mutatok nektek. Azzal a tömeg szeme láttára Fénnyé lett. Még kicsit körözött felettük, aztán a térben szétterült. Ez sokakat sokkolt. Teltek az évek, évtizedek, közben sokak szíve nyiladozni kezdett.

Ekkor gonosszá vált testvéreik - lévén eltelt már pár emberöltő - új forgatókönyvet írtak, miszerint a Bölcs egykor keresztre feszíttetett. Könyörögni, esdekelni kell, hozzá, hogy egy kitalált gonosz mennyei Atya kegyeibe ajánlja a Lelkeket. Ezzel teljesen kitörölték a Fénnyé lett Bölcs emlékét.

Önjelölt próféták jelentek meg, kik "Istent" játszottak, kuruzslók rontást árultak, szóval csöbörből vödörbe jutottak. 

Mikor teljesen elveszettnek tűnt minden, a bolygó köré szivárvány nőtt. Ragyogott, lüktetett, ámulatba ejtett. Igen. Ő a fénnyé lett Bölcs csodája, ajándéka. Megindult végre egy tartós, jótékony változás. 

Nézz a szívedbe. Tiédben is ott ragyog a Jobbító Szivárvány Mag. Engedd kibomlani. A Teremtés minden szegletében segít a Bölcs Fénye a Lényeknek visszaépíteni, visszavenni a Szabadság, és Békesség csodáját, a Jelen Sokszínű Egységének az ajándékát

             ALOHA   és   I   OPTA   HA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése