2018. június 7., csütörtök

Ego és kvantumugrás


Megjegyzés :
Egy 2011-es gyöngyszemet osztok meg ismét veletek, ami a Magos könyv  tanítások része :


Az ego-nak fontos a biztonság, vagyis, amit annak hisz. Mindig belekapaszkodik valamibe: pénz, család, tárgyak, hit stb. Ezért nehéz sokak számára az energia-váltás, mert az új energiában minden úgy működik, vagy ahhoz hasonlóan, mint a kvantumfizika. Nincs viszonyítási pont, csak lehetségességek.

Ez miatt tudja az ego „visszakövetelni” a hatalmát, mert ott a látszólagos biztonság, és mert nagyon szerettek ítélkezni, hibáztatni. Azt hiszitek, a biztonságot kívül kell keresni. Ez nagy tévedés, csak az egó-tok játszmázása.

A biztonság mindig is bennetek volt és ott is marad, így alkottalak meg benneteket.  Minden lény képes közvetlenül hozzám csatlakozni, mert én nem a vallások által kitalált büntető és „megmondó isten’ vagyok, hanem A  TELJESSÉG  FÉNYE-REZGÉS-ÉS SZERETET, amit életetek minden percében megosztok veletek.

Amikor feladjátok a harcot önmagatokkal és a világgal, megjelenik ez a belső  biztonságot adó megengedő, elfogadó Szeretet-fény, ami képes vezetni, mert a te legfőbb ÉN-ed így nyilvánul meg benned és általad. Többé nem kell kívül keresgélned, révbe értél.

Akinek füle van, meghallja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése