2014. július 5., szombat

TOTH üzenetei Az új energia

Az új energia
2014. 06. 29.    13:00

Hogy jobban megértsétek, mi történik a világotokban, kezdjük azzal, mit a tudósaitok  már
kísérletekkel, mérésekkel alátámasztottak : minden Fény és rezgés ötvözete.

Földanya rezgése az utóbbi 20 évben erőteljesen megváltozott. Most szinte havonta új értéket mutat.

Az újdonság tudósaitoknak, hogy a Világmindenség – a teremtett világ legkisebb, és legnagyobb egységeiből is – információt gyűjt.

Ahogy a kollektív tudat az emberi történések gyűjtőmezeje, addig a morfogenetikus mező a világmindenség információs tára.

Ez utóbbinak az a sajátossága, hogy ami oda „bemegy” az  ott, mint információ tárolódik, de energiája hatványozottan visszahat a kibocsájtás pontjára.

És most térjünk vissza az emberiséghez:
Amíg bárki, vagy bármi ellen harcolni akartok, addig nyugtotok nem lehet, hiszen a harcos energia ott gyökerezik a kollektív tudatotokban, és megnyilvánul a morfogenetikus mezőben, ami felerősíti azt.

Hogy a harc családon belül, munkahelyen, pártok szintjén, vagy vallási köntösben jelenik meg, lényegét tekintve mindegy.

Tehát ez a rendszer egy önbeteljesítő mókuskerék. Harcból még sose született béke, csak sok-sok testi, lelki sérülés.

Ha ez áldatlan helyzeten változtatni akartok,

ideje lenne este,  lefekvés előtt mindent, és mindenkit  szív-szeretetetekkel beburkolni, és megáldani függetlenül attól hogy hogyan vélekedtek a világról, és embertársaitokról.

Az is szerencsés fordulatnak számítana, ha a jó dolgok miatt köszönetet mondanátok, hálát éreznétek.

De a legfőbb segítőtök az öröm, és a boldogság. Miikor apróságoknak örültök. és olyan tevékenységeket végeztek, amikbe boldogan belefeledkeztek, mint a gyerekek.

Minnél hamarabb kezditek így élni az életeteket, annál erőteljesebben alakul át a morfogenetikus mező visszahatása, és a kollektív tudat tartalma.

Ez pedig segít nektek közösen munkálkodni, és végre az új, emberközpontú és természetbarát módszerek kerülnek az emberiség birtokába, mert a magasabb rezgések ezt lehetővé teszik.

Emlékezzetek Emberek, mit is terveztetek, mielőtt a földi játszótérre érkeztetek : grandiózus terv lebegett a szemetek előtt

meggyógyítani Földanyát, önmagatokat, inkarnációs vonalakat, és helyreállítani a valós idővonalakat.

Aki ezt olvassa, szíve érti mindezek lényegét. Tán  3D-s lényébe is beszivárog az információ, és éled benne a vágy a tervet megismerni, a saját egyedi feladatot gyakorlatba tenni, a világot boldogabbá, szebbé, élhetőbbé alakítani minden élőlény számára.

Drága Emberek!
kezdjetek hát neki a félelem nélküli, békés, örömteli világ megteremtésének előbb önmagatokban, aztán a benneteket körülvevő világban.

Sok segítő áll készen hívásotokra, de mi kérésetek nélkül semmit nem tehetünk, teszünk.
           
            I  O  U  A   és   ALOHA’

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése