2011. november 24., csütörtök

VÁLTOZÁSOK KÖNYVE



Amikor legnagyobb a sötétség, akkor nyílik lehetőség a fény felé fordulni. Ilyenkor könnyebb meglátni a legkisebb fényt is.

Az emberszívek szomjazzák a szeretetet.
Nagy változás áll be azok életében, akik sűrűn használják a szeretlek, és köszönöm szavakat, és bátran, tiszta szívből ölelik meg embertársaikat. Minden ilyen megnyilvánulást fényszikrák kísérnek, amitől oszlik a sötétség, és fényesedik a világ.

Minnél erőszakosabban akar irányítani/tért hódítani a sötét erő, annál több ember akar kiszabadulni a hatalma alól.

Sokan unnak/fásulnak bele az örökös riogatásokba, ezért új utat keresnek, és a szeretet felé fordulnak. Így fokozatosan tanítja meg egyik ember a másikat arra, mire figyeljen, amitől békésebb, boldogabb és szeretettelibb lesz az élete.

Ez a változás/változtatás tudatos döntést/elhatározást igényel minden lény részéről, kívülről rá nem kényszeríthető.
Aki felismeri, hogy önmagát tartja a saját ego-ja fogságában, az azt is tudni fogja, mást, jobbat is választhat, és meg is teszi, mert megérti, hogy az egó gondolkozik és ítélkezik, a szív pedig cselekszik.
Mivel minden úgy jó, ahogy van, erejét mások megsegítésére felemelésére tudja használni, ami egyben az öröme is.

A szív-próba abban áll, miként reagál a Lélek ego-vezérelte társai megnyilvánulásaira. Békés/semleges tud-e maradni? Ha mégsem, mennyi idő múlva érzékeli, hogy mások játszmájába kapcsolódott, és azt tudatos választással mikorra tudja ismét harmonizálni, egyen- súlyba hozni?

Megjelentek olyan önfejlesztő/gyógyító eljárások, amiket árny-lények fejlesztettek ki, és tanítanak. Ennek az a lényege, hogy az ego-t duzzasztják, és siker orientáltak, szabályok tömkelegével rendelkeznek. Mivel nehezen átláthatók, szükség van az oktató/tréner folyamatos segítségére. Tényfeltárás címén ítélkeznek. Ezek a terápiák gúzsba kötik a szabályaik által mind a „gyógyítót”, mind a „beteget”.
A szív gyógymódja, mikor szeretet-energiával megnöveled a hozzád forduló rezgését, és engeded, hogy azt embertársad úgy hasznosítsa, ahogy Ő arra képes. Ebben az esetben az energiát adó és kapó egyaránt szabad.

Ebben a kaotikus világban lényeges iránytű lehet egy módszer/terápia kiválasztásánál az alábbi szempontok figyelembe vétele:
-          bíztat-e  amiről szól pl egy könyv, vagy információ, bárhonnan érkezzen is,
-          jó érzések járnak át, miközben hallod, vagy kezelnek,
-          hatása hosszú-távú, vagy végleges,
-          egyszerű, átlátható,
-          nincs benne titok,
-          te magad is elsajátíthatod, ha akarod.

Akinek füle van, meghallja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése