2011. november 27., vasárnap

EGO ÉS SZÍV



Az idő mulandó.
Az ego az időbe kapaszkodik, a múltba, vagy a jövőbe. Magán kívül látja az akadályt, és kívül keresi a megoldást is.
Az ego kénytelen a külvilággal foglalkozni, különben nem érezheti magát tökéletesnek valakihez, vagy valamihez viszonyítva. Mindig mindenre bizonyítékot/biztosítékot keres. Örökké kapaszkodik valakibe, vagy valamibe.
Az ego hatására bárminek is állsz ellent, az azt jelenti, megtagadod a TeremtésTökéletességét, és önmagad egy aspektusát. Mindaddig, amíg „igazítani” akarsz embertársaidon, vagy a világon, az ego vezérel.

A szív a jelent választja, ott csatlakozik a Teremtő Energiára . Nem akar senkit semmiről meggyőzni, vagy bármit bebizonyítani.

Az emberek kívül keresik a megoldásokat, pedig az mindig is bennük volt, önmagukban hordták, most is bennetek a válasz, és mindig is így lesz.
A világ urai nem akarják, hogy ezt felismerd, de lélekcsaládok segítenek önmagatokra találni, és függetleníteni magatokat „elnyomóitoktól”

A szív a jelent választja. A jelen az, ami az adott pillanatban benned és körülötted van.
Teremteni csak a jelenben lehet.
Teremtők vagytok. Poklot és Édenkertet is teremthettek tetszésetek szerint. Eljött az idő, tudatosan kell választanotok fény és sötétség között.
Amikor a jelenben befelé figyelsz, meghallod a Teremtő Szavát. Teszed, ami a feladatod, mert tisztában vagy vele, mi az. Egyszerűen „csak úgy” tudod, és cselekszed,/teszed a dolgod.
Amikor feltétel nélkül elfogadod azt, ami van, a szíved vezet.
Ha mindezt megértetted jó, ha nem dolgozz! Függetlenítsd magad az egó-d hatalmától.

Akinek füle van, meghallja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése