2015. június 22., hétfő

Kertész Kaka Keke : Hívd a Kegyelem Angyalát

Kertész Kata Keke : Hívd a Kegyelem Angyalát

Ahhoz, hogy a nagy mű létrejöhessen.
Nap mint nap gyakorolnunk kell a megbocsájtás művészetét.
Sokszor egészen apró dolgok miatt is ítélkezünk. Ilyenkor háborgás, elégedetlenség tombol bennünk. Képesek vagyunk magunkkal cipelni egész nap, a durva bíráló gondolatokat. Érzelmi mérget termelünk, és rá is zúdítjuk valakire, panaszkodás formájában, mentális szemetünket. Melyet jó bűzössé érleltünk, belső pufogásunkkal, leminősítve kukának az elménket.

Nézz meg, mennyi szemetet cipelsz sokszor egész nap a fejedben.
Te döntesz, mikor kezded el a kitakarítást! Ideje nem büntetned magad és a másikat, aki felett pálcát törtél. Nézd meg hányszor tettél te is olyat, amit bírálsz éppen. Légy őszinte magadhoz.
Kiakadsz valakire, mert csúnyán beszél veled. Neked mindig tökéletesek voltak a szavaid? Bírálod a másik viselkedését, ruházatát, hozzáállását, másságát. Ő olyan amilyen, nem tudhatod, éppen milyen belső folyamatok uralják, milyen nehézségeken kell átmennie. Gondolati szemét helyett, inkább küldj felé egy semlegesítő gondolatot. Vagy áld meg! Az áldással segíted, hogy kilépjen a neked nem tetsző helyzetből, de az is lehet, hogy most jó neki, nem tudhatod, a másik éppen hol tart, milyen helyzetet él meg éppen?

Igyekezz a világ dolgaitól semleges lenni.
Hívd ma a Kegyelem Angyalát, kérd, hogy vigyen a kegyelmi zónába, hogy megszabadulhass és a belső béke, szent ösvényére léphess. Légy kegyelmes és ne kegyetlen. Mert mindenkit, akit kegybe emelsz, magaddal viszed mentálisan, erre a helyre. Osztozhat veled, ha csak egy pillanatra is belső békédben.
Erre a békére van most szükséged és neki is, akit bántottál. Segítsük egymást testvéreim, ne bíráljuk. A béke csodálatos gondolatai világítsák át az elménket. Ideje megélnünk a jelen pillanatot megélt élet teljességét! Isten Szeretetében megbocsájtok magamnak, Isten szeretetében megbocsájtok neked, a Békét választom! Áldás!

Kertész Kata Keke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése