2015. január 11., vasárnap

Kertész Kata Keke Hangolódás SORSSZMFÓNIÁD

Egy csupaszív energiástársam írását és versét ajánlom szíves figyelmetekbe

Hangolódás

Kertész Kata Keke : SORSSZIMFÓNIÁD!
(Hangolódás, saját belső hangod megtalálásának folyamata)

Tudtad, hogy zeneszerző és hangmérnök is vagy egyben,és az új energiában ebben a belső folyamatban kell mesterré válnod, hiszen a körülötted és a benned tomboló hangfrekvenciákat, kell összehangolnod, áthangolnod, a harmónia és a béke tiszta dallamára. Mi most mindnyájan hangmérnökök vagyunk, mielőtt a nagy zenekar játékára koncentrálnánk, ahol majd együtt kell jól játszanunk,megtalálva a közös hangot! Csodás lesz a közös játék, de előtte el kell sajátítanunk, belső lelkünk, szeretet hangjainak, behangolási technikáit. Fülelnünk kell,meghallva a hamis hangjainkat. észrevéve saját hamis játékunkat. Megtanulni, jól játszani!!!
Befelé figyelve, önmagunkba ellenőrizhetjük legjobban ezt a folyamatot!! Belső világunk a magasztosabb lelkiállapotok létértelme felé fülel! Vágyjuk a jót, és ezt saját játékunkban kell megteremtenünk, nem baj ha mások hamisan játszanak körülöttünk, nekünk akkor is az egyetlen szív szív szent dallamára kell ráhangolódnunk!
Ne arra figyelj ki játszik rosszul, neked saját magadat kell behangolnod! A hangoláshoz eszközeid a gondolataid és a szavaid, és persze ne feledkezzünk el az érzelmi minőségeinkről sem!
A gondolatok is rezgéssel rendelkeznek, ezek fény frekvenciák, nem véletlenül világos, vagy sötét egy egy gondolat. Ügyelned kell tehát,gondolataidra! Azzal kezdheted a behangolásodat, hogy már a gondolataidra is figyelsz! Hiába gondolkodsz másról, hiába vagy mással elégedetlen, arról gondolkodva , hogy ő milyen, ő, mit tett, vagy mit nem tett? Illúziót hozol létre, illúzióidban, pedig eltávolodsz az igazi önvalódtól, valóságodtól! A jelenlét feltétel nélküli állapotától! A gondolataid nem valóságosak, mert ezek gondolatok, nézd meg a magyar szó jelentését, gond, bizony gond, a negatív mezőben hamis hangok frekvencia rezgésében élsz, ráadásul, ezek a folyamatok a te elmédben zajlanak, tehát ezeknek a frekvenciáknak te vagy az előidézője, és elszenvedője. Ezért se érdemes ítélkezned mások felett, mert amikor másokról gondolkodsz, nem a saját életed éled, engeded, hogy mások hamis hangjai miatt, te is elhangolódj. Tehát vigyázz gondolataid rezgés minőségére, mert már itt folyik a belső áthangolási folyamat! Érdemes építő gondolatokkal kezdened a napodat!
Szavaid, még magasabb frekvenciájú rezgés minőséggel rendelkeznek. Figyelj arra, hogy a magasabb hangrendű szavakat használd, a beszéded során. Tudtad, hogy összes pozitív szavunk ebbe a kategóriába sorolható, csodás ritmusképlettel magas fényrezgéssel rendelkeznek! A Szavak tudatos használata a szellemi fejlődés magasabb fokára emel téged! Válogasd tehát meg a szavaidat! Nem mindegy, hogy építő vagy romboló egy szó.

Az érzelmeid a legfontosabb jelzőrendszereid a hangolódási folyamatban, figyeld őket, ha a gondolatod negatív érzelmi minőséget generál benned, mert kellemetlenül érzed magad, akkor tudnod kell valamit nem jól csinálsz, az érzelmed jelzi a hamis hangodat, kezdj tehát tisztább gondolatokat és szavakat mondogatni, addig, amíg újra kellemesebben érzed magad! Minden pillanatban a sorsod szimfóniáját írod! Te kottázod a gondolataiddal, érzelmi mintáiddal, kimondott szavaiddal, pedig már játszod a zenéjét!

A Tested egy hangszer
A tested a hangszer a szavak a húr
Ahogy játszol majd rajta sorsod úgy alakul.

Mit mondasz vagy teszel, az mind muzsika
Hát engedd, hogy szóljon a lelked szava

A lelked szava a szeretet, mely ápol téged, megetet
A lelked hangja az öröm, nem a hamisan szóló, közöny!

Ha mérges vagy, dühös vagy, hamisan szólsz!
Ha panaszkodsz, nyavalyogsz, elhangolódsz!

A tested a hangszer a szavak a húr
Ahogy játszol majd rajta sorsod úgy alakul.

Hát játsszál már rajta olyan muzsikát
Mitől szebb és jobb lesz, az egész világ!

Hát játsszál már rajta olyan zenét
Mitől felragyog a nap és nevet az ég!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése