2012. augusztus 15., szerda

Aranyfolyam üzenetek II. - Teljes út

Teljes út 2012. aug. 15.- dec. 20. között

1./ Szajla, Attila domb: Elindul az Egység-Aranyfolyama 2012. aug.15-én
2./ Máriabesnyő: létrejön a feltétel nélküli szeretet gyémánt hengere, és beforr az energetikai szakadék a templom mellett.
3./ Epöl /Komárom megye/ határában a Látó hegy és a barlang. A tudatalatti tartalmakba való betekintés: mi mozgat belülről?
4./ Pusztavacs, az ország közepe. Egy katonai bázis és a földvár között egy tisztás Szertartás a sötétben: „merd meglátni saját fényed”. Itt minden résztvevő köré arany tórusz „nőtt”


Szajlán a domb körül megjelent egy 24 karú fénykerék, miközben Máriabesnyő középpont körül létrejött egy fénykúp Szajla-Epöl-Pusztavacs méretű
Eddig minden alkalommal 1 helyszínre mentünk. Ezután 2-2 következik

5./ Majk /Komárom megye/ Sokáig kamanduli, azaz néma szerzetesek laktak itt
Szer az erdőben. Befelé figyelés, a szív belsejére hangolódás
6./ Ják: kerek templom belseje : hol a káprázat, a belső „démon-félelem” kivetülése életünkben.

7./ Enying egy mező, a temető környékén. Itt leprásokat temettek el jó nagy területen
Egyéni belső félelmek-rettegések, és ország szintű sérelmek mint pl. Trianon stb ezek átitatása a Feltétel nélküli Szeretet Arany fényével.
Itt a szertartás után ózondús lett a levegő, és a növények levelein az esőcseppek színes gyöngyökké lettek. Ragyogott tőlük a rét, amerre csak néztünk.
8./ Sikonda: az első horgásztó mellett: Hol a Mag Fénye felragyog, egy ország népe kezet fog. Mivel sokan horgásztak, csak leültünk egy pad köré. A Szer után mélységes béke és harmónia töltött meg bennünket, ami az összetartozás, az egység érzését is valahogy magába foglalta.

A további helyszíneket 2 nap alatt jártuk végig. Itt nekem már nem jött útmutatás.

Mindenütt Áldást kértünk a Föld minden élőlényére, és a helyszíneket bekapcsoltuk a Szeretet - Egység és Összefogás Arany folyamába.

Első nap:
9./ Pusztaszer, emlékmű. Csongrádtól „fehér, és zöld ruhás lovasok jöttek mögöttünk. Pusztaszer határában a Pálosok álltak a lovasok élére, ezt a menetet pedig Mátyás Fekete serege fogta közre. Mikor az Emlékmű-höz értünk, a tér teljesen „megtelt” az Ősökkel és a lovasokkal. Ott tudtuk meg egy helybéli írónőtől, aki a környék történetét kutatta, és könyvet is írt, hogy itt volt az első törzsi gyűlés, ahol felosztották, ki hol telepedjen le.
Ahogy távolodtunk Pusztaszertől, még mindig kísértek a lovasok, de már kevesebben. Ez a jelenlét egészen megmaradt Zilah utánig, ill az országhatárig hazafelé jövet.

10./ Kondoros – Vas halom
11./ Hideghalom, ami most Kúthalom névre hallgat. Mióta elindultunk, szakad az eső és ezt írtam:

ELMOSÓDIK AZ IDEJÉTMÚLT ,
SZÜLETIK AZ ÚJ,
SZÍVÉBE KI BELÉP, MEGÚJUL

SZERETET, HARMÓNIA, EGYSÉG,
EGYÉNNEK, ÉS NÉPNEK
S FÖLDANYA MINDEN TEREMTMÉNYÉNEK
      HÁLA, HÁLA, HÁLA,
      S A TEREMTŐ ÁLDÁSA
      I   OLLA   A

A Szer alatt a lovasokat nem éreztük, mert Fénymadárrá sűrűsödtek felettünk.. Egy tej-fehér , mégis csillogó kúp alakú pásztázó fény áradt belőlük.

Innen Zilah-ra /Zaleu-Erdély/ mentünk, ott aludtunk

2.nap. Gyönyörű napsütés, 18 fok égész délutánig

12./ Epres patak forrása. Most Egres pataknak hívják. Zilah és az Egrespatak nevű község között folyik. Az út úgy fel volt ázva, hogy elakadt előbb a személyautó, aztán a dzsip is
A Szer helye egy tisztás lett, aminn egy fa állt. A lombkoronájából fény áradt. Meredek, csúszós patakmedren keresztül lehetett odajutni.
Eddig férfiak tartották a Szer-eket, most pedig Olgi.
A Szer után én csak álltam, mint akinek leragasztották a lábát. A térben összesűrűsödött egy óriási alak, abroncs-koronával a fején. Azt mondta, Ő Szent László, és eltűnt
Később tudtuk meg, hogy ő a környék partónusa, és vele egy időben birkanyájak legelésznek a közelben. Ez most is így volt. Az állatok gazdája elmondta, hogy nem messze innen méréseket végeztek, és az derült ki, hogy levegő ózon tartalma kiemelkedően magas.

13./ Suttogó hegy. Ma Meszes hegység Erről azt írtam, hogy az Epres pataknál tudjuk meg, hol is van.
Ahogy Szt. László „eltünt” az előttünk lévő dombok felöl fehéres-csillogós fény kezdett áramolni. Egy ideig eltartott, mire az erőteljes ősi hangok elő tudtak törni belőlem. 
Erről a helyről, amire ráláttunk, azt tudtuk meg a pásztortól, hogy amikor fúj a szél, a hegyoldal teljes terjedelmében érdekes, suttogáshoz hasonló hangot ad.

A testvérem, energetikailag Szajlához kötődik. Míg mi az országot jártuk, addig Ő ott mozgatta a felsőbb dimenzió rétegeit.
Zilah határában jártunk, mikor jött a Húgomtól az SMS: Szajlán nagy erejű energiarobbanás után beállt az egyensúly, az átmenet kész A tórusz működik nagy erőkkel.

14./ Dec.20-án mégegyszer elmentünk Szajlára, ahol az Éteri koronát, a láthatót, és annak másolatait kötöttük össze energetikailag.

Utunk elején Tibor – az életerős férfi - tartotta a Szer-eket, majd Lajos, - a bölcs – folytatta, aztán Olgi – a női minőség képviselője - majd Feri zárta a sort, az Istengyermek reprezentánsaként.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése